ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Teholava uusi vahva | J.Woltter Oy Laadukkaat kuormalavat edullisesti

Teholava uusi vahva IPPC

Teholava Vahva Uusi

Teholava uusi vahva IPPC

Teholava on suunniteltu kestämään raskaita kuormia ja tarjoamaan monipuolisen ratkaisun teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan vaativiin tarpeisiin.

  • Kantavuus n. 500kg
  • 600 x 800 mm
  • Vahva
  • IPPC - ISPM-15

600 x 800

Teholava on kuormalava, joka tunnetaan erinomaisesta kestävyydestään ja monipuolisista käyttökohteistaan. Tämä vahva kuormalava on suunniteltu erityisesti raskaille ja vaativille kuormille, ja se tarjoaa luotettavan ratkaisun teollisuuden ja logistiikan tarpeisiin. Teholava on valmistettu korkealaatuisesta puusta, joka takaa sen pitkäikäisyyden ja kestävyyden kovassakin käytössä.

Teholavan mitat ja rakenne on optimoitu tehokkuuden ja turvallisuuden maksimoimiseksi. Sen vakioidut mitat tekevät siitä yhteensopivan erilaisten kuljetusvälineiden kanssa, ja lavan vankka rakenne varmistaa, että se kestää toistuvaa käsittelyä ja raskaita kuormia. Teholava soveltuu erityisesti teollisuuden, rakentamisen ja varastoinnin tarpeisiin, joissa tarvitaan vahvaa ja luotettavaa kuormalavaa.

Ympäristön kannalta Teholava on vastuullinen valinta. Sen valmistuksessa käytetty puu on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä, ja lavan käyttöiän loputtua se voidaan kierrättää tai hävittää ympäristöystävällisesti. Tämä tukee yritysten pyrkimyksiä vähentää ympäristövaikutuksiaan ja edistää kestävää kehitystä.

Teholavan monipuolisuus tekee siitä ihanteellisen ratkaisun erilaisiin käyttökohteisiin. Sen kestävyys ja luotettavuus tekevät siitä erinomaisen valinnan erityisesti silloin, kun tarvitaan vahvaa kuormalavaa, joka ei petä vaativissakaan olosuhteissa. Olipa tarpeesi sitten varastoinnissa, kuljetuksessa tai teollisuudessa, Teholava tarjoaa luotettavan ja kestävän ratkaisun.