ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Erikoislavat | J.Woltter Oy Laadukkaat kuormalavat edullisesti

Erikoislavat

Kannet / Vanerit / OSB

OSB - Kansivanerit

Kansivanerit tuotteiden suojaukseen.

  • 600 x 800 mm
  • 800 x 1200 mm
  • 1000 x 1200 mm

1000 x 1200, 800 x 1200, 600 x 800

Lautakannet

Lautakannet

Lautakannet tarjoavat vankan ja perinteisen pintarakenteen kuormalavoille, mikä parantaa niiden kestävyyttä ja suorituskykyä kuljetuksissa ja varastoinnissa.

  • 600 x 800 mm
  • 800 x 1200 mm
  • 1000 x 1200 mm

1000 x 1200, 800 x 1200, 600 x 800

Kuormalavojen kansilevyillä on keskeinen rooli kuormien turvallisessa ja tehokkaassa kuljetuksessa ja varastoinnissa. Tarjoamme kahta erilaista vaihtoehtoa kansilevyiksi: OSB-vanerikannet ja perinteiset lavakannet laudoista. Molemmat ratkaisut tarjoavat omat ainutlaatuiset etunsa ja soveltuvat erilaisiin käyttötarkoituksiin.

OSB-vanerikannet (oriented strand board) ovat erinomainen valinta, kun tarvitaan kestävää ja edullista ratkaisua kuormalavoihin. OSB-vanerit ovat valmistettu puulastuista, jotka on sidottu yhteen kestävän ja luotettavan materiaalin aikaansaamiseksi. Tämä tekee niistä kevyitä, mutta erittäin kestäviä, mikä helpottaa lavojen käsittelyä ja vähentää kuljetuskustannuksia. OSB-vanerit ovat myös ympäristöystävällisiä, sillä ne valmistetaan kierrätettävistä puumateriaaleista ja niiden tuotantoprosessi on energiatehokas.

Perinteiset lavakannet laudoista ovat klassinen ja luotettava ratkaisu kuormalavojen kansiksi. Ne valmistetaan vahvoista ja kestävistä puulaudoista, jotka takaavat kuorman turvallisuuden kuljetuksessa ja varastoinnissa. Perinteiset lavakannet soveltuvat erityisesti raskaiden kuormien käsittelyyn, ja ne tarjoavat erinomaista tukea ja vakautta. Laudoista tehdyt kannet ovat myös helposti korjattavissa ja vaihdettavissa, mikä lisää niiden käyttöikää ja kustannustehokkuutta.

Sekä OSB-vanerikannet että perinteiset lavakannet laudoista ovat ympäristöystävällisiä valintoja. OSB-vanerit valmistetaan kierrätettävistä materiaaleista, ja niiden tuotantoprosessi on suunniteltu minimoimaan ympäristövaikutukset. Perinteiset puulaudoista valmistetut kannet ovat biologisesti hajoavia ja peräisin kestävän kehityksen mukaisesti hankitusta puusta.