ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Kerta Fin-lava Vahva | J.Woltter Oy Laadukkaat kuormalavat edullisesti

Kerta Fin-lava Vahva IPPC

Kerta Fin-lava Vahva

Kerta Fin-lava Vahva IPPC

Kerta Fin-lava on suunniteltu kestämään raskaita kuormia ja tarjoamaan luotettavan ratkaisun logistiikan ja kuljetuksen tarpeisiin.

  • Kantavuus n. 1000 kg
  • 1000 x 1200 mm
  • Vahva
  • IPPC - ISPM-15

1000 x 1200

Kerta Fin-lava Vahva on kertakäyttöinen kuormalava, joka on suunniteltu erityisesti raskaille kuormille ja vaativiin kuljetuksiin. Tämä kestävä kuormalava tarjoaa erinomaisen ratkaisun silloin, kun tarvitaan vahvaa ja luotettavaa lavaa, joka voidaan hävittää käytön jälkeen. Kerta Fin-lava Vahva on valmistettu korkealaatuisesta puusta, mikä takaa sen kestävyyden ja turvallisuuden kuljetuksen aikana.

Kerta Fin-lava Vahvan mitat ja rakenne on suunniteltu standardien mukaisesti, mikä mahdollistaa sen helpon käsittelyn ja yhteensopivuuden erilaisten kuljetusvälineiden kanssa. Tämä lava on erityisen hyödyllinen vientikuljetuksissa, joissa kertakäyttöisyys ja lavan keveys ovat tärkeitä tekijöitä. Vaikka lava on kertakäyttöinen, sen rakenne on riittävän vahva kestämään toistuvaa käsittelyä ja raskaita kuormia ilman vaurioitumista.

Ympäristön kannalta Kerta Fin-lava Vahva on myös vastuullinen valinta. Sen valmistuksessa käytetty puu on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä, ja käytön jälkeen lava voidaan kierrättää tai hävittää ympäristöystävällisesti. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan yrityksille, jotka pyrkivät vähentämään ympäristövaikutuksiaan ja edistämään kestävää kehitystä.

Kerta Fin-lava Vahva soveltuu monenlaisiin käyttökohteisiin, kuten teollisuuden, kaupan ja varastoinnin tarpeisiin. Sen kestävyys, helppo käsiteltävyys ja ekologisuus tekevät siitä erinomaisen ratkaisun kertakäyttöiseksi kuormalavaksi, joka ei petä vaativissakaan olosuhteissa.