ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Kerta Fin-lava Keskivahva | J.Woltter Oy Laadukkaat kuormalavat edullisesti

Kerta Fin-lava Keskivahva IPPC

Kerta Fin-lava Keskivahva

Kerta Fin-lava Keskivahva IPPC

Kerta Fin-lava on suunniteltu kestämään raskaita kuormia ja tarjoamaan luotettavan ratkaisun logistiikan ja kuljetuksen tarpeisiin.

  • Kantavuus n. 800 kg
  • 1000 x 1200 mm
  • Keskivahva
  • IPPC - ISPM-15

1000 x 1200

Kerta fin-lava keskivahva on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa ja taloudellista tukea monenlaisille kuormille. Tämä kertakäyttöinen kuormalava on valmistettu korkealaatuisesta puusta, joka takaa sen kestävyyden ja luotettavuuden kuljetus- ja varastointitarpeisiin. Keskivahva rakenne tekee siitä ihanteellisen valinnan kevyiden ja keskikokoisten kuormien käsittelyyn.

Kerta fin-lava keskivahva tarjoaa useita etuja verrattuna perinteisiin kuormalavoihin. Sen kevyempi rakenne helpottaa käsittelyä ja vähentää kuljetuskustannuksia, samalla kun sen kestävyys varmistaa kuorman turvallisen kuljetuksen ja varastoinnin. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan esimerkiksi teollisuuden, vähittäiskaupan ja logistiikan tarpeisiin.

Ympäristön kannalta kerta fin-lava keskivahva on myös vastuullinen valinta. Se on valmistettu kestävästi hankitusta puusta, mikä vähentää sen ympäristövaikutuksia. Lisäksi sen käyttöikä ja kierrätettävyys edistävät kestävää kehitystä ja vähentävät jätteen määrää.

Kerta fin-lava keskivahva soveltuu erinomaisesti monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Sen kevyempi ja kestävä rakenne tekee siitä ihanteellisen valinnan esimerkiksi varastointiin, jakeluun ja viennissä. Riippumatta käyttötarkoituksesta kerta fin-lava keskivahva tarjoaa luotettavan ja kustannustehokkaan ratkaisun kuormien käsittelyyn.