ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Kerta Eurolava Vahva | J.Woltter Oy Laadukkaat kuormalavat edullisesti

Kerta Eurolava Vahva IPPC

Kerta Eurolava Vahva

Kerta Eurolava Vahva IPPC

Kerta EUR-lava Vahva on suunniteltu kestämään raskaita kuormia ja tarjoamaan luotettavan kertakäyttöratkaisun logistiikan ja kuljetuksen tarpeisiin Euroopan standardien mukaisesti.

  • Kantavuus n. 1000 kg
  • 800 x 1200 mm
  • IPPC - ISPM-15

800 x 1200

Kerta EUR-lava Vahva on kertakäyttöinen kuormalava, joka noudattaa eurooppalaisia standardeja ja tarjoaa kestävän ratkaisun raskaille kuormille. Tämä vankka kuormalava on erinomainen valinta, kun tarvitaan kertakäyttöistä, mutta luotettavaa lavaa, joka kestää vaativia kuljetusolosuhteita. Kerta EUR-lava Vahva on valmistettu laadukkaasta puusta, joka takaa sen kestävyyden ja turvallisuuden kuljetuksen aikana.

Kerta EUR-lava Vahvan mitat ovat standardoidut, mikä tekee siitä yhteensopivan erilaisten kuljetusvälineiden kanssa ja mahdollistaa helpon käsittelyn ja pinottavuuden. Sen vankka rakenne takaa, että lava kestää toistuvaa käsittelyä ja raskaita kuormia ilman vaurioitumista, vaikka se onkin suunniteltu kertakäyttöiseksi. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan erityisesti vientikuljetuksissa, joissa lavan keveys ja kertakäyttöisyys ovat tärkeitä tekijöitä.

Ympäristönäkökulmasta Kerta EUR-lava Vahva on vastuullinen valinta. Sen valmistuksessa käytetty puu on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä, ja lavan käyttöiän loputtua se voidaan kierrättää tai hävittää ympäristöystävällisesti. Tämä tukee yritysten pyrkimyksiä vähentää ympäristövaikutuksiaan ja edistää kestävää kehitystä.

Kerta EUR-lava Vahva on monipuolinen ja soveltuu eri teollisuudenalojen, kaupan ja varastoinnin tarpeisiin. Sen kestävyys, standardoidut mitat ja ekologisuus tekevät siitä erinomaisen ratkaisun kertakäyttöiseksi kuormalavaksi, joka ei petä vaativissakaan olosuhteissa.