ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Kerta Eurolava Keskivahva | J.Woltter Oy Laadukkaat kuormalavat edullisesti

Kerta Eurolava Keskivahva IPPC

Kerta Eurolava Keskivahva

Kerta Eurolava Keskivahva IPPC

Kerta EUR-lava keskivahva on suunniteltu kestämään raskaita kuormia ja tarjoamaan luotettavan kertakäyttöratkaisun logistiikan ja kuljetuksen tarpeisiin Euroopan standardien mukaisesti.

  • Kantavuus n. 800 kg
  • 800 x 1200 mm
  • Keskivahva
  • IPPC - ISPM-15

800 x 1200

Kerta eurolava keskivahva on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa ja kustannustehokasta tukea erilaisille kuormille. Tämä kertakäyttöinen kuormalava on valmistettu korkealaatuisesta puusta, joka takaa sen kestävyyden ja luotettavuuden kuljetus- ja varastointitarpeisiin. Keskivahva rakenne tekee siitä ihanteellisen valinnan kevyiden ja keskikokoisten kuormien käsittelyyn.

Kerta eurolava keskivahva tarjoaa useita etuja verrattuna perinteisiin kuormalavoihin. Sen kevyempi rakenne helpottaa käsittelyä ja vähentää kuljetuskustannuksia, samalla kun sen kestävyys varmistaa kuorman turvallisen kuljetuksen ja varastoinnin. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan esimerkiksi teollisuuden, vähittäiskaupan ja logistiikan tarpeisiin.

Ympäristön kannalta kerta eurolava keskivahva on myös vastuullinen valinta. Se on valmistettu kestävästi hankitusta puusta, mikä vähentää sen ympäristövaikutuksia. Lisäksi sen käyttöikä ja kierrätettävyys edistävät kestävää kehitystä ja vähentävät jätteen määrää.

Kerta eurolava keskivahva soveltuu erinomaisesti monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Sen kevyempi ja kestävä rakenne tekee siitä ihanteellisen valinnan esimerkiksi varastointiin, jakeluun ja viennissä. Riippumatta käyttötarkoituksesta kerta eurolava keskivahva tarjoaa luotettavan ja kustannustehokkaan ratkaisun kuormien käsittelyyn.