ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Kerta Eurolava Kevyt | J.Woltter Oy Laadukkaat kuormalavat edullisesti

Kerta Eurolava Kevyt IPPC

Kerta Eurolava Kevyt

Kerta Eurolava Kevyt IPPC

Kerta Eurolava Kevyt on suunniteltu tarjoamaan kevyt ja kustannustehokas ratkaisu logistiikan ja kuljetuksen tarpeisiin Euroopan standardien mukaisesti.

  • Kantavuus n. 250 kg
  • 800 x 1200 mm
  • Kevyt
  • IPPC - ISPM-15

800 x 1200

Kerta eurolava kevyt on suunniteltu erityisesti kevyiden kuormien kuljetukseen ja varastointiin, tarjoten taloudellisen ja ympäristöystävällisen ratkaisun. Tämä kertakäyttöinen kuormalava on valmistettu laadukkaasta puusta, mikä takaa sen kestävyyden ja luotettavuuden. Sen kevyt rakenne tekee siitä erinomaisen valinnan erilaisiin logistiikkatarpeisiin.

Kerta eurolava kevyt tarjoaa useita etuja verrattuna perinteisiin kuormalavoihin. Sen kevyt rakenne helpottaa käsittelyä ja vähentää kuljetuskustannuksia, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan ja käytännöllisen ratkaisun. Lisäksi sen kestävyys varmistaa kuorman turvallisen kuljetuksen ja varastoinnin.

Ympäristön kannalta kerta eurolava kevyt on vastuullinen valinta. Se on valmistettu kestävästi hankitusta puusta, mikä vähentää sen ympäristövaikutuksia. Kertakäyttöisyys ei kuitenkaan tarkoita kertaluonteista käyttöä; lavat voidaan kierrättää ja uusiokäyttää, mikä edistää kestävää kehitystä ja vähentää jätteen määrää.

Kerta eurolava kevyt soveltuu erinomaisesti monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Sen kevyt mutta kestävä rakenne tekee siitä ihanteellisen valinnan kevyiden ja keskikokoisten kuormien käsittelyyn. Tämä kuormalava on erityisen hyödyllinen esimerkiksi vähittäiskaupassa, jakelussa ja muissa logistisissa sovelluksissa.